More

  Trei medalii de aur la Hîrlău

  Array

  Un sport destul de dur, inventat de japonezi e din ce în ce mai căutat și la noi. 3 copii din Hîrlău, fruntași pe podiumul unei competiții naționale K1, desfășurată săptămâna trecuta la Târgu Mureș, s-au întors acasă cu medalii de aur și titlul de multipli campioni naționali.
  ARMURA K1 HARLAU
  Săptămâna trecută pe 19-20 septembrie, 4 sportivi de la Clubul K1 din Hîrlău au venit cu rezultate de excepție de la a doua ediție a Cupei ”Armura”, competiție națională de arte marțiale de contact, desfășurată la Sala Sporturilor din Târgu Mureș, unde au participat 17 cluburi din țară.
  Afis Cupa Armura II
  Din cei 4 sportivi, 3 au venit acasă cu medalii de aur și titluri de Multipli Campioni Naționali la Federația Națională de Arte Marțiale de Contact. Este vorba despre Ferestrariu Mihai, Gherman Sebastian și Vasile Batincu, aceștia confirmând încă o dată valoarea lor în ierarhia națională a acestui sport.
  mititel k1sportiv mic k1 harlau
  Datorită rezultatelor de excepție, Clubul K1 din Hîrlău a primit o invitație pe 17 octombrie la o gală profesionistă ce se va desfășura la Craiova. Clubul va fi reprezentat de Vasile Batincu, cel care a obținut și la această competiție medalie de aur la categoria +95 de kg.
  vasile batincu k1
  Menționăm că acest club este sprijinit financiar de câțiva iubitori ai sportului, de Consiliul Local și de Primăria din Hîrlău, iar cel care a inițiat acest proiect și vrea să îl transforme într-o activitate sportivă reprezentativă pentru comunitate este antrenorul Mihai Vornicu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet