23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Trei locuințe au luat foc din cauza coșului de fum

Trei locuințe au luat foc din cauza coșului de fum

Erau să rămână fără munca de o viață. Mai multe incendii au izbucnit din cauza coșului de fum neprotejat termic sau necurățat. Pompierii au intervenit în astfel de cazuri iar cei de la prevenire continuă acțiunile de prevenire în școli, biserici și instituții.

Pompierii au intervenit în acest sfârșit de săptămână la o locuință din Pașcani, amplasată pe strada Dragoș Vodă pentru a stinge flăcările ce au cuprins o parte dintr-o gospodărie. Au ars aproximativ 50 m2 astereală din lemn și aproximativ 200 kg hârtie (cărți și dosare). Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

Tot din cauza coșului de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile o locuință din Pârcovaci – Hîrlău a luat foc. Au ars  – două dulapuri, două paturi, 4 scaune, două mese dar și obiecte de uz casnic.

Și la Deleni – Hîrlău au intervenit pompierii. Aici, un adăpost de animale a luat foc tot din cauza coșul de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile. Au ars 3 uși din lemn, o fereastră, aproximativ 20 m2 tavan din OSB, astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de 50 m2.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow