6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Trei ieşeni, Andra Botez, Iulian Nunucă şi Rianna Rusu s-au calificat în semifinalele concursului “Vocea României”

Ieşenii Andra Botez, Rianna Rusu şi Iulian Nunucă s-au calificat vineri seara în semifinalele competiţiei “Vocea României”.

Vineri seara, în primul live Vocea României 2022, echipa Tudor a oferit telespectatorilor un spectacol incendiar. Valeria Marcu a cântat despre ”The Impossible Dream”, Iulian Nunucă a fost ”Child in Time”, în timp ce Ioana Vecerdea a interpretat în manieră proprie hitul ”Zombie”. Publicul a decis aşa că, în urma votului, Ioana Vecerdea este primul concurent din echipa TUDOR care a trecut mai departe, în semifinale.

Iulian Nunuca

Al doilea concurent cu care Tudor Chirilă ”va defila” vinerea viitoare este Iulian Nunucă. Valeria Marcu părăseşte echipa Tudor în primul LIVE Vocea României 2022, conform stirileproTV.ro.

Ieri seara, în primul live Vocea României 2022, echipa Irina a închis spectacolul incendiar de pe scenă, scrie stirileproTV.ro. Andra Botez a ridicat publicul în picioare cu piesa ”Cine iubeşte şi lasă”, Rianna Rusu a interpretat ”Rise Up”, în timp ce Theo Rusu a avut ultimul cuvânt cu ”Black Dog”.

Andra Botez

Publicul a decis, prin intermediul votului online sau SMS, iar cei doi care merg mai departe sunt Andra Botez şi Rianna Rusu. Aceasta din urma este o tânără elevă de doar 16 ani, din Paşcani, judeţul Iaşi.

Riana Rusu

Ea a povestit că şi-a descoperit talentul de la o vârstă fragedă, atunci când părinţii ei au găsit-o de mai multe ori cântând în lighean. De atunci, ea a muncit pentru visul său şi a folosit obiecte de prin casă, pentru a-şi construi scena visurilor ei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow