23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Trei femei implicate într-un accident rutier la Conțești

Accident rutier pe raza comunei Valea Seacă, în această dimineață. Trei femeie se aflau în mașina care s-a răsturnat pe cuoplă, cel mai probabil din cauza vitezei, șoferița nemaiputând să controleze autoturismul și a ajuns într-un cap de pod. Femeile au avut nevoie de îngrijiri medicale, mai mult din cauza șoculul suferit nu a rănilor. – materialul video în cadrul știrilor INFOBIT. 

Din cauza vitezei o mașină a ajuns într-un cap de pod, în curbă în satul Conțești, comuna Valea Seacă. Pe lângă șoferiță, în mașină se mai aflau doi pasageri. Toți au scăpat ca prin urechile acului și pentru că purtau centură de siguranță. La fața locului au venit echipaje de la Poliție și Ambulanță, din Pașcani, care au acordat primul ajutor femeilor, ce au vârste cuprinse între 42 și 80 ani, aflate în stare de șoc.

Din primele cercetări ale polițiștilor, șoferița A. Cristina din comuna Moțca în vârstă de 42 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens izbindu-se violent de un cap de pod. În urma impactului, mașina a ajuns cu roțile în sus.

Sătenii spun că, deși e semnalizată curba, șoferii nu respectă regulile de circulație și nu de puține ori s-au produs accidente rutiere. Ba mai mult, au fost mașini care au ajuns și în curtea unui gospodar care locuiește în zonă.

Nefericitul moment s-a petrecut azi dimineață, 4 martie, în jurul orei 6.00.

Șoferiței i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole