More

  Trei din cei cinci tineri din Gastesti au fost arestati preventiv

  Array

  politia siteTrei dintre cei cinci tineri retinuti, ieri, de politistii pascaneni au fost arestati preventiv, in aceasta dupa-amiaza.

  Este vorba despre Marian Puiu, Marinel Radu si Florin Savu. Tinerii au fost dusi in fata judecatorilor pascaneni dupa ce au comis mai multe furturi pe raza Municipiului Pascani dar si a suburbiilor.

  Pana in prezent, agentii de politie au reusit sa ii stabileasca ca autori in cazul a patru furturi. Societatea omului de afaceri, Cristi Bolobita a fost cea mai tentanta pentru hoti, de unde acestia au furat in doua randuri mai multe cauciucuri de tractor, prejudiciul stabilit fiind de 12.800 de lei.

  In urma verificarilor, s-a stabilit ca in noaptea de 27 – 28 ianuarie, acestia au sustras din curtea societatii, anvelope pentru utilaje agricole, dar la acea data, angajatii nu au bagat de seama de lipsa bunurilor.
  Ultimul furt, a fost comis in noaptea de 10 – 11 februarie, cand o patrula a Sigurantei Publice i-a surprins in flagrant pe tineri, pe campul dintre Pascani si Gastesti, in timp ce carau in spate, cauciucuri sustrase de la service-ul AutoTransCom.

  Comandantul Politiei Pascani, Mihai Nacuta a precizat ca acestia au mai spart doua locuinte din suburbia Gastesti si anume, in noaptea de 30 – 31 ianuarie au spart locuinta Elenei Hogas, care se afla plecata in strainatate, de unde au furat mai multe bunuri electronice, iar in noaptea de 3 – 4 februarie, acestia au mai sustras 17 pasari din curtea lui Aurel Paduraru.

  Politia face in continuare cercetari pentru a se stabili daca cei cinci tineri se fac vinovati si de comiterea altor furturi din suburbia Gastesti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reacția primarului după ce a primit semnăturile pentru transportul elevilor: Am nevoie de informații suplimentare. Voi sta de vorba cu părinții după ce voi...

  Problema transportului elevilor școlii “Iordache Cantacuzino”, care fac naveta pe jos , câțiva km pe zi printre mașini, pentru a ajunge la noua locație,...

  Un avocat noul președinte de la CSM. 1,2 lei/zi alocația unui sportiv

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani are o noua conducere. Săptămâna trecută ,in prima ședința a Consiliului de Administrație a fost ales in funcția de președinte...

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI