More

  Trei din cei cinci tineri din Gastesti au fost arestati preventiv

  Array

  politia siteTrei dintre cei cinci tineri retinuti, ieri, de politistii pascaneni au fost arestati preventiv, in aceasta dupa-amiaza.

  Este vorba despre Marian Puiu, Marinel Radu si Florin Savu. Tinerii au fost dusi in fata judecatorilor pascaneni dupa ce au comis mai multe furturi pe raza Municipiului Pascani dar si a suburbiilor.

  Pana in prezent, agentii de politie au reusit sa ii stabileasca ca autori in cazul a patru furturi. Societatea omului de afaceri, Cristi Bolobita a fost cea mai tentanta pentru hoti, de unde acestia au furat in doua randuri mai multe cauciucuri de tractor, prejudiciul stabilit fiind de 12.800 de lei.

  In urma verificarilor, s-a stabilit ca in noaptea de 27 – 28 ianuarie, acestia au sustras din curtea societatii, anvelope pentru utilaje agricole, dar la acea data, angajatii nu au bagat de seama de lipsa bunurilor.
  Ultimul furt, a fost comis in noaptea de 10 – 11 februarie, cand o patrula a Sigurantei Publice i-a surprins in flagrant pe tineri, pe campul dintre Pascani si Gastesti, in timp ce carau in spate, cauciucuri sustrase de la service-ul AutoTransCom.

  Comandantul Politiei Pascani, Mihai Nacuta a precizat ca acestia au mai spart doua locuinte din suburbia Gastesti si anume, in noaptea de 30 – 31 ianuarie au spart locuinta Elenei Hogas, care se afla plecata in strainatate, de unde au furat mai multe bunuri electronice, iar in noaptea de 3 – 4 februarie, acestia au mai sustras 17 pasari din curtea lui Aurel Paduraru.

  Politia face in continuare cercetari pentru a se stabili daca cei cinci tineri se fac vinovati si de comiterea altor furturi din suburbia Gastesti.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI