More

  Trei candidați pentru șefia piețelor din Pașcani

  Array

  Trei candidați pentru șefia piețelor din Pașcani

  Piețele din Pașcani vor avea o nouă conducere. La concursul organziat de administrația locală s-au înscris trei persoane, iar de prima probă, cea de depunere a dosarelor, au trecut toți cei care s-au înscris. Proba scrisă va avea loc săptămâna viitoare.

  Administratia din Pascani cauta un nou sef pentru pietele agroalimentare. Postul a fost scos la concurs la începutul lunii aprilie, dupa ce fosta administratoră a intrat in concediu de maternitate. Pana acum, activitatea a fost coordonată de unul dintre salariații de la Piața Vale.

  La proba scrisă, ce este programat în ziua de 31 august, începând cu ora 10.00 se vor prezenta trei candidați. Este vorba despre Covrig Ciprian, Florescu Mihai și Mengon Cristian.

  În maxim 4 zile lucratoare de la data susţinerii probei scrise va avea loc interviul pentru ocuparea unui post contractual de conducere de sef serviciu din cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor.

  Lista candidaților admiși pentru ocuparea unui post contractual de conducere de sef serviciu din cadrul Serviciului Administraţia Pieţelor: 

  Nr. crt. Nume şi prenume candidat Funcţia vacantă Rezultatul selecţiei
  1. COVRIG Ciprian-Constantin Sef serviciu Admis
  2. FLORESCU Mihai Sef serviciu Admis
  3. MENEGON Cristian- Dumitru Sef serviciu Admis

  Afişat astăzi, 25.08.2016 la orele 15,30, cu drept de contestaţie în termen de 24 de ore de la data afişării.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  Hârlău: Un bărbat de 71 de ani ar fi furat un telefon de ultima generație din buzunarul unei femei

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au identificat un bărbat de 71 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii...

  Tânăr arestat după ce ar fi furat parfumuri si produse comestice dintr-o societate din Târgu Frumos

  La data de 14 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI