26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Trei birouri parlamentare la Pascani

- Advertisement -

Pascaniul ar urma sa aiba trei birouri parlamentare, deschise pentru relatia cu cetatenii in urmatorii patru ani de zile. Primul dintre ele va fi inaugurat saptamana viitoare de deputatul liberal Sorin Nacuta, la sediul PNL Pascani. Lucrarile de amenajare sunt in curs de finalizare si a fost angajat deja un sef de birou, cu program permanent. Deputatul pascanean spune ca va acorda audiente saptamanal si ca deja au venit cetateni cu probleme de fond funciar sau cu propuneri pentru investitii zonale.

Si un deputat USR-PLUS intentioneaza sa deschida un birou la Pascani. Monica Elena Berescu a trimis o adresa Primariei si Consiliului Local Pascani pentru alocarea unui spatiu, conform prevederilor legale. Parlamentarul de Iasi spune va sustine audiente chiar si online pentru a discuta cu pascanenii despre problemele si propunerile pe care le au. De asemenea formatiunea politica va deschide cabinete parlamentare la Targu Frumos si Harlau.
Mentionam ca si la sediul PSD Pascani ar urma sa fie deschis un cabinet parlamentar, chiar daca organizatia locala nu are nici un senator sau deputat.

Senatorul Maricel Popa, presedintele organizatiei judetene Iasi a anuntat ca are o astfel de intentie, iar sefa de cabinet va fi fostul consilier local Adriana Dondas.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow