5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Trei bile negre pentru Zuzan la ”Sinteza săptămânii”

În emisiunea de luni la ”Sinteza Săptămânii”, secretarul Primăriei, Mircea Zuzan a fost pus la zid de cei trei realizatori tv, primind trei trei bile negre.
Datorită faptului că proiectele și propunerile discutate în Consiliul Local au fost și sunt validate de avizul său juridic de specialitate, mulți dintre consilieri au votat în baza acestei recomandări.

Rezultatul e dezastruos, Primăria Municipiului Pașcani fiind în momentul de față într-o mare încurcătură atât în problema cu Apavital, cât și cu recentele anchete de la DNA.

Nota ironică, dar la obiect a lui Claudiu Timofte a colorat distincția negativă pentru secretarul primăriei, dând o tentă amuzantă discuției.
Concluziile care întăresc părerile celor trei realizatori sunt exprimate la final de Cătălin Cojocaru, care contestă modul interpretabil în care secretarul primăriei din Pașcani folosește instrumentele legislative de care dispune.

Au fost și candidați pentru bile albe în emisiunea de luni, fiind nominalizați primarul din Târgu Frumos și cel din Hîrlău de către realizatorul Pixelului Albastru pentru că au reușit să se implice evident în beneficul comunității prin diverse proiecte și investiții aprobate în sprijinul cetățenilor.
Consilierul Vasile Pleșca a primit și el din partea Mihaelei Spridon, o bilă albă pentru onestitate și pentru inițiativa de a nu mai fi părtaș în continuare la neregulile din Consiliul Local.
Cătălin Cojocaru a oferit bila albă la sfârșitul emisiunii, deputatului Grigore Crăciunescu, cel care a denunțat la DNA chestiunea ștergerii datoriilor față de societatea Agrocomplex, aparținând actualului primar, Dumitru Pantazi.
Secțiunea de evaluare simbolică a activităților din cursul săptămânii, regăsită la final prin oferirea de bile albe și negre unor instituții sau persoane cu activitate parcantă în timpul ultimei săptămâni a fost apreciată de telespectatori, mulți dintre ei fiind în asentimentul realizatorilor de la Bit Tv.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow