27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Trec alegerile, urmează majorările. Primăria Paşcani dublează impozitele pentru clădiri la persoanele juridice

Veşti proaste pentru mediul de afaceri din Paşcani. Impozitele pentru clădirile deţinute de societăţi ar urma să crească anul viitor, prin modificarea coeficienţilor de calcul, de la 0,2% la 0,4%. Noutăţile sun prevăzute în proiectul cu taxele şi impozitele locale pentru anul 2018, propus spre dezbatere publică.
Prin această măsură Primăria încearcă să recupereze pierderea de aproape 1,7 milioane de lei de la bugetul local acumulată în acest an prin hotărârea de reducere a impozitelor pentru clădiri, pentru persoane juridice, luată la sfârşitul anului trecut, în prag de campanie electorală. Totodată ar urma să fie modificată şi zonarea municipiului iar restul taxelor şi impozitelor locale rămân nemodificate, conform purtătorului de cuvânt al Primăriei.

„În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizionala în administraţia publica, republicata, Primarul Municipiului Paşcani propune spre dezbatere publica textul complet al PROIECTULUI DE HOTARARE privind aprobarea impozitelor si taxelor locale in municipiul Pascani pentru anul 2017, insotit de expunerea de motive nr. 20442/01.11.2016 a initiatorului proiectului de hotarare – Primarul municipiului Pascani, de Raportul de specialitate nr. 20443/01.11.2016 intocmit de Serviciul Taxe si Impozite locale, proiect de hotarare ce urmeaza a fi supus spre aprobare Consiliului Local al municipiului Paşcani.
Proiectul de hotarare a fost afişat la sediul propriu al Primariei municipiului Pascani din strada Stefan cel Mare nr. 16 şi publicat in data de 01.11.2016, conform Procesului verbal nr. 20444/01.11.2016.
Persoanele interesate, asociatiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primariei municipiului Pascani – Registratura/ Compartimentul Informare, Consiliere si Relatii cu Societatea Civila, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, pana pe data de 20.11.2016.” informeaza Primaria Pascani.

Pr. HCL Aprobare Impozite Si Taxe Locale in Mun. Pascani Pentru Anul 2017 by orizontul pascani on Scribd

Expunere Motive La Pr HCL Aprobare Impozite Si Taxe Locale in Pascani Pentru 2017 by orizontul pascani on Scribd

Raport Secialitate La Pr. HCL Aprobare Impozite Si Taxe Locale in Pascani Pentru Anul 2017 by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow