24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Tratamentul cu „dans din buric” la Centrul Social Harlau, confirmat de judecatori. Asistenta nu are ca cauta inapoi

Judecătorii au respins acţiunea prin care Mariana Ailincăi, de la Centrul Social Hârlău, acuzată că ar fi dansat „lasciv“ în faţa unui beneficiar, cerea să fie reangajată

Sentinţă în controversatul caz al infirmierei de la centrul pentru persoane cu handicap din Hârlău acuzată că ar fi dansat lasciv în faţa unui beneficiar. Magistraţii Tribunalului Iaşi au respins ieri acţiunea înaintată de Mariana Ailincăi, prin care aceasta a contestat decizia de concediere emisă de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. Femeia, care a negat că dansul său ar fi fost cu tentă erotică, poate ataca cu recurs soluţia judecătorilor.

Povestea Marianei Ailincăi a fost prezentată de „Ziarul de Iaşi“ imediat după ce infirmiera a fost demisă de şefi, imputându-i-se mai multe nereguli. Una din neregulile sesizate de anchetatorii săi ar fi fost un dans catalogat ca „lasciv“, realizat chiar în salonul unui beneficiar şi filmat cu telefonul mobil de o persoană a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Continuare pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow