26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Transportul public local revine parțial la normalitate. Cinci curse pe zi, începând de miercuri

- Advertisement -

Vești bune pentru persoanele care obișnuiesc să foloseasca transportul public local, mai ales navetiști. Începând de miercuri, 27 mai, operatorul local de transport suplimentează numărul de curse pe traseele din suburbii, de la două pe zi, câte sunt în prezent la cinci curse pe zi. Sambata si duminica vor fi cate trei curse.

Conducerea Regiei susține că este posibil ca de la inceputul săptămânii viitoare, transportul public să revină la programul normal de zece curse pe zi, în funcție de numărul de călători din aceste zile.

Suplimentarea curselor a fost posibilă după ce primarul municipiului, Dumitru Pantazi a dat asigurări Regiei că va trimite, în conturile unității, o parte din sumele datorate. Cu banii respectivi, RAGCL va putea achiziționa combustibilul necesar până când noul operator de transport, SC CLP ECOSERV SRL va prelua serviciul.

Menționăm că managerul noului operator, Leonard Ursu, a precizat în cadrul unei emisiuni că noul serviciu de transport va fi funcțional de la jumătatea lunii iulie. Până atunci urmează să fie achiziționate cinci autobuze second-hand și să fie obținute avizele necesare.

Conform graficului transmis presei locale, autobuzele ar urmă să circule după cum urmează:

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow