More

  Transportatorii au suplimentat numarul de trenuri si microbuze catre Iasi

  Array

  Pentru a veni in intampinarea sutelor de pascaneni care merg sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva in acest weekend,  transportatorii au suplimentat numarul de vagoane sau de microbuze care se indreapta catre Iasi.

  Cei de la CFR au suplimentat numarul de vagoane ale trenurilor regio ce fac legatura intre Pascani – Iasi, modelul fiind copiat si de catre compania privata Regiotrans, ambele societati sunt sigure pe o crestere suplimentara a veniturilor, cum se intampla in fiecare an in aceasta perioada.

  Firma Intertrans Company, desi a scumpit nu de foarte mult timp pretul la bilete, a suplimentat si ea numarul de masini ce se indreapta catre Iasi in acest sfarsit de saptamana, astfel acestea vor pleca din jumatate in jumatate de ora. Microbuzele pe ruta Pascani – Iasi vor circula dupa urmatorul program: 6.00 – 18.00, ora la care va pleca ultima cursa catre Iasi iar pe traseul Iasi – Pascani ultima cursa va pleca la ora 19.30.

  Astazi, in jurul amiezei cativa pascaneni se pregateau pentru a lua drumul Iasului.

  Oamenii au spus ca merg in fiecare an pentru a se ruga Sfintei in primul rand in semn de multumire dar si cu speranta ca aceasta le va aduce sanatate, liniste sau spor.

  Avand experienta anilor trecuti, pascanenii si-au luat cu ei mancare, apa sau haine groase, ei fiind siguri ca isi vor petrece o noapte stand la rand.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet