14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Transportatorii au suplimentat numarul de trenuri si microbuze catre Iasi

Pentru a veni in intampinarea sutelor de pascaneni care merg sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva in acest weekend,  transportatorii au suplimentat numarul de vagoane sau de microbuze care se indreapta catre Iasi.

Cei de la CFR au suplimentat numarul de vagoane ale trenurilor regio ce fac legatura intre Pascani – Iasi, modelul fiind copiat si de catre compania privata Regiotrans, ambele societati sunt sigure pe o crestere suplimentara a veniturilor, cum se intampla in fiecare an in aceasta perioada.

Firma Intertrans Company, desi a scumpit nu de foarte mult timp pretul la bilete, a suplimentat si ea numarul de masini ce se indreapta catre Iasi in acest sfarsit de saptamana, astfel acestea vor pleca din jumatate in jumatate de ora. Microbuzele pe ruta Pascani – Iasi vor circula dupa urmatorul program: 6.00 – 18.00, ora la care va pleca ultima cursa catre Iasi iar pe traseul Iasi – Pascani ultima cursa va pleca la ora 19.30.

Astazi, in jurul amiezei cativa pascaneni se pregateau pentru a lua drumul Iasului.

Oamenii au spus ca merg in fiecare an pentru a se ruga Sfintei in primul rand in semn de multumire dar si cu speranta ca aceasta le va aduce sanatate, liniste sau spor.

Avand experienta anilor trecuti, pascanenii si-au luat cu ei mancare, apa sau haine groase, ei fiind siguri ca isi vor petrece o noapte stand la rand.

 

Alte articole