16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Tramvaiul ultramodern din Iasi, tinut in garaj din cauza problemelor tehnice?

Cel mai modern vagon care a circulat pana acum pe strazile Iasului este suspectat ca are grave probleme la sistemul de franare

Anuntat ca o noua revolutie in ceea ce inseamna transportul public in Iasi, tramvaiul modernizat recent care se afla in garajele regiei locale de transport inca de anul trecut intarzie sa fie lansat pe traseu. Se pare ca vagonul in care s-au investit peste o jumatate de milion de euro intampina grave dificultati tehnice, chiar si la sistemul de franare, acesta fiind si motivul pentru care nu a fost scos la strada.

„Acest tramvai GT4 modernizat, despre care s-a tot vorbit atat, este de fapt o gramada de fier vechi din anii ’60. Nu au facut altceva decat sa ia unul dintre cele mai vechi vagoane si sa-l transforme in ceva care sa arate mai nou, dar nici macar asta nu au reusit. Tramvaiul asta are o multime de probleme tehnice, chiar si la sistemul de franare. De asta cei de la RATP au tot amanat sa lanseze oficial tramvaiul, doar l-au scos in timpul noptii la probe, sa nu aiba vreo problema. Normal, tramvaiul trebuia scos de anul trecut la strada, oare de ce au tot amanat atat? Tramvaiul are probleme tehnice, nu a fost facut bine!”, spune un specialist in domeniul transportului feroviar.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow