19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

„Training-ul non-formal” la „Sadoveanu”

IMG_9320

Consiliul școlar al elevilor de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” a organizat în ziua de 1 aprilie a.c un training de educație non-formală în scopul de a le arată elevilor ce înseamnă să înveți lucruri noi într-un mod practic și să te dezvolți prin interacționarea cu mai mulți elevi pe care poate îi cunoști sau nu.

În cadrul training-ului s-a discutat despre dezvoltarea personală și mitul succesului. Au fost prezentate moduri de dezvoltare personală, câteva proiecte, cărți și site-uri motivaționale, iar mai apoi s-a discutat despre mitul succesului și despre ceea ce înseamnă cu adevărat succesul.

Elevii au avut de asemeni și ocazia să pună întrebări cu privire la subiect și au primit răspunsuri atât de la formatori, cât și de la alți participanți. Având în vedere că a fost un training de educație non-formală au fost și jocuri de cunoaștere și interactivitate la care elevii au participat și în urma cărora au putut să-și formeze o idee mai largă despre ceea ce înseamnă educația non-formală.

După participarea la training, elevii vor împărtăși și colegilor lor cele discutate la training în cadrul unei ore de diriginție. Formatorii care au susținut training-ul au fost Dragoș Andrei Preutescu, trainer acredidat, student la facultatea de Relații internaționale și studii europene din Iași și eleva Amalia Himinciuc, din clasa a XI-a C a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” care a participat la câteva training-uri de formare organizate de către programul Tineret în Acțiune. Profesorul coordonator al acestei activități a fost doamna Cristina Moroșan.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow