30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Traian Băsescu, pe punctul de a scăpa de dosarele Flota și Mihăileanu

traian-basescu2

Intrarea în vigoare, de la 1 februarie, 2014, a noului Cod Penal îi vine ca o mănușe președintelui Traian Băsescu. Alessandra Stoicescu a prezentat, sâmbătă seară, în emisiunea Q&A, cum îl scapă noul Cod Penal pe Traian Băsescu de dosare, care așteaptă de ani buni .

Potrivit noului Cod penal, care va întra în vigoare de la 1 februarie 2014, pedepsele pentru o serie de infracţiuni şi termenele de prescripţie a răspunderii penale se vor reduce drastic. Asta înseamnă că multe fapte din dosare se vor prescrie.

Preşedintele Traian Băsescu pare să fi reuşit, de-a lungul anilor petrecuți la Cotroceni, să-şi aranjeze dosarele pentru momentul în care nu va mai avea parte de imunitate.

Din 2015, Traian Băsescu va fi liber de orice posibilă acuzaţie penală. Asta în ciuda faptului că, la intrarea lui în mandat, Băsescu era inculpat în dosarul Flota, cercetat în dosarul casei din Mihăileanu şi suspectat de spălare de bani.

Numeroase acuzaţii i-au fost aduse lui Traian Băsescu de-a lungul timpului. Printre ele: fals, uz de fals, abuz în serviciu în formă calificată şi continuată, bancrută frauduloasă, delapidare etc.

 

Citeste articolul in intregime pe dcnews.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow