More

  Tragedie la Topile: Un bărbat a murit strivit într-o fântână

  Array

  cazut in fantana scos mort_1

   

  Un barbat in varsta de 42 de ani si-a gasit sfarsitul intr-o fantana adanca de 25 de metri.  Nefericitul incident s-a petrecut in aceasta dimineata, 20 martie, in jurul orei 10, in satul Topile, comuna Valea Seaca. Barbatul incerca sa curete fantana, cand sub greutatea cazanului de aproximativ 100 de kg, plin cu lut, funia s-a rupt, acesta lovindu-l puternic in cap.

  Vasile Moise a fost chemat de vecini pentru igienizarea fantanii. Zis si facut. Tanarul s-a apucat de treaba. Nu facea acest lucru pentru prima data. La un moment dat, însă, s-a produs nenorocirea.

  Pentru scoaterea acestuia din puţ a fost solicitată intervenţia unui echipaj de pompieri din cadrul subunitatii Pascani. Dupa mai bine de jumatatea de ora, acesta a fost scos din fantana, avand capul tumefiata. Echipajul de pe Ambulanta a incercat sa-l resusciteze mai bine de 30 de minute, fara succes insa. A murit in urma unui stop cardio respirator. Sotia barbatului a avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind in stare de soc. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet