19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Tragedie la Rediu. Un bărbat s-a spânzurat de o grindă

Tragedie in comuna Ruginoasa. In aceasta dupa-amiaza, un barbat din localitatea Rediu, a decis sa-si puna capat zilelor, spanzurandu-se de o grinda de la casa. Petrica Trotus, in varsta de 53 ani a fost gasit in streang de catre cumnata sa, care a incercat sa ii faca manevre de resuscitare in timp ce vecinii au sunat la ambulanta. Eforturile de a-l salva au fost zadarnice pentru ca medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic decat sa constate decesul. Barbatul nu era cunoscut cu probleme psihice, insa din spusele vecinilor obisnuia sa consume bauturi alcoolice fara a tine cont de numarul paharelor.

Mariana Ungureanu, sora victimei, nu stie de ce acesta a recurs la acest gest, pentru ca niciodata nu a pomenit, nici macar in gluma, ca s-a saturat sa traiasca. Petrica Trotus nu a fost niciodata casatorit si nu avea copii.

La fata locului a venit si un echipaj de politie care a inceput sa faca cercetari pentru a stabili cu exactitate in ce imprejurari s-a petrecut teribilul incident.

Alte articole