8 C
Paşcani
sâmbătă, noiembrie 26, 2022
Array

Tragedie la Pascani: un barbat s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc (VEZI FOTO)

Barbat cazut de la etajTragedie la Pascani. In aceasta dupa-amiaza in jurul orelor 12:50, un barbat in varsta de 61 s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc.
O vecina de la un bloc alaturat a facut socanta descoperire si a sunat la 112. La fata locului s-a deplasat de urgenta un echipaj de ambulanta cu medic care a inceput manvrele de resuscitare intrucat victima era in stare de inconstienta.

Barbat cazut de la etaj1Potrivit locatarilor din bloc C 20, este vorba de Costica Batalan, care locuia la etajul 3. Din spusele acestora, vecinul lor obisnuia sa consume bauturi alcoolice si din acest motiv a fost parasit de membrii familiei, care au plecat la munca in strainatate.

Barbat cazut de la etaj2Barbatul a lucrat pana acum cativa ani la uzina, dupa care s-a pensionat pe caz de boala pentru probleme psihice. Oamenii care il cunosteau au declarat ca dupa ce lua pensia obisnuia sa o cheltuie pe bautura.

Barbat cazut de la etaj3In zona, s-a deplasat si un echipaj al Politiei insotit de un criminalist. Anchetatorii au gasit usa apartamentului si geamul de la camera deschise.
Costica Batalan a decedat pe loc in urma leziunilor suferite.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow