More

  Tragedie la Hîrlău. Un bărbat a ars într-un incendiu

  Array

  !!! ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE!!!

  Un bătrân a ars de viu în locuinţa sa după ce a lăsat reşoul băgat în priză. Acesta a fost scos din casă de către pompieri în bucăţi şi carbonizat. Incendiul a avut loc în centrul oraşului Hîrlău. 

  incendiu hirlau

  Sfârşit tragic pentru un bătrân în vârstă de 82 ani din Hîrlău. Acesta a ars de viu în propria locuinţa, din cauza unui reşou supraîncălzit. Pompierii chemaţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. După ce flăcările au fost stinse, corpul bărbatului, Dumitru Alexandrescu, a fost scos de către pompieri în pătură. Trupul era carbonizat.

  incendiu hirlau 1
  – vezi materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  Acest bărbat venea zilnic la el să-i aducă de mâncare. Nu i-a venit să creadă când a văzut casa în care locuia, cu două camere şi modestă, cuprinsă de flăcări mari de câţiva metri. Bătrânul locuia singur şi era pensionar.

  Unul din vecinii bărbatului spune că această locuinţa ar fi fost blestemată pentru că în urmă cu câţiva ani tot aşa a murit şi tatăl celui găsit astăzi carbonizat.

  incendiu hirlau 2

  La acest incendiu s-a interventi cu două autospeciale şi o maşină de prim ajutor. Pompierii spun că în preajma reşoului erau foarte multe obiecte inflamabile. La faţa locului a venit şi un echipaj de poliţie care face cercetări.

  Cazul bărbatului a ajuns şi în atenţia conducerii din Hîrlău. Chiar ieri acesta a venit la Primăria din oraş pentru a fi ajutat să fie mutat într-un centru pentru bătrâni. Dosarul era dat în lucru.

  Nefericitul eveniment a avut loc în această dimineaţă, 7 ianuarie, în jurul orei 9.00. Casa se afla pe strada Eternitatea din Hîrlău.

  Tot din cauza unui aparat lăsat sub tensiune a ars o altă casă din comuna Belcești. Pompierii au intervenit ieri după amiază, 6 ianuarie, în jurul orei 15.00 însă au ars – mobilier, electrice, materiale textile.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet