22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Tragedie la Halaucesti. Un adolescent s-a inecat in Siret

Tragedie în comun Hălăuceşti din apropiere de Paşcani. Ieri după amiază Cosmin Constantin Bacalu în vârstă de 14 ani s-a înecat în Şiret. Băiatul însoţit de alţi doi copii au traversat râul printr-un vad cu apă mică pentru a merge la pescuit. La întoarcere s-a abătut de la traseu şi a fost înghiţit de apele adânci şi tulburi.
Prietenii lui care au scăpat cu viaţă au cerut ajutorul sătenilor. Pentru început, la faţa locului a ajuns un bărbat specializat în astfel de căutări, dar nu a putut face nimic. Apoi un echipaj de la ISU şi un elicopter de la SMURD, cu speranţa că tânărul va fi găsit repede pentru a putea fi salvat. În ajutor au fost chemaţi şi scafandri de la ISU Piatra Neamţ. După câteva ore de căutări, în jurul orei 21 corpul neînsufleţit a fost găsit, a poi transportat la Institutul de medicină Legală Iaşi.
Specialiştii vă recomanda să nu intraţi în apele Siretului pentru că răul este plin de gropi din cauza excavărilor şi acolo se formează curenţi puternici. Anual se întâmplă astfel de cazuri fără ca zonele periculoase să fie semnalizate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow