17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Tragedie la Boureni: Un tanar s-a spanzurat cu centura de la pantaloni

 

 

Descoperire ingrozitoare la marginea padurii din Boureni. Azi dimineata in jurul orei 11:00 doi sateni au gasit un cadavru. Este vorba despre corpul neinsufletit a unui tanar din aceeasi localitate,FlorinMon, in varsta de 27 de ani, care  s-a spanzurat de un copac cu centura de la pantaloni. Tanarul era prabusit cu fata in pamant dupa ce cureau s-a rupt din cauza greutatii corpului.

Vecinii spun ca barbatul  a mai incercat sa se sinucida de cateva ori dar de fiecare data a fost salvat si ca obisnuia sa consume bauturi alcoolice.

 

Vestea cutremuratoare i-a luat prin surprindere pe cei care l-au cunoscut mai ales pe parinti. In urma socului mama tanarului a avut nevoie de ingrijiri medicale. Ea  spune ca fiul ei nu avea nici un motiv sa renunte la viata, nu avea obligatii sau datorii.

 

La fata locului a ajuns un echipaj al ambulantei care nu a mai putut face nimic decat sa constate decesul. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea  necropsiei.

Alte articole