23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Tragedie într-o familie din Soci. Casa arsă de flăcări, la o zi după ce tatăl ucis a fost înmormântat

Tragediile se tin lant intr-o familie din localitatea Soci, comuna Miroslovesti. Duminica dimineata, 10 ianuarie, locuinta familiei Sandru a fost cuprinsa de flacari, cel mai probabil, in urma unui scurt circuit. Nu a durat mult pana cand toate incaperile au fost distruse. Focul a mistuit si tamplaria, electrocasnicele, hainele dar si acte. Durerea este si mai mare, avand in vedere faptul ca sambata, familia a condus pe ultimul drum barbatul care a fost omorat de baiatul mai mare, in noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

In doliu si fara locuinta, mama si fiul mai mic, ramasi fara un acoperis deasupra capului nu stiu ce sa faca. Au cerut ajutorul administratiei locale, in speranta ca va fi refacuta macar o incapere in care sa locuiasca.

Baiatul, Dumitru Sandru, este imobilizat intr-un scaun cu rotile, din vara anului 2017 si are nevoie de ingrijiri speciale.

Astfel ca in mijlocul iernii, o familie chinuita de necazuri a ramas sub cerul liber si la mila celor cu suflet mare. Cei care vor sa ii ajute, pot lua legatura cu baiatul, Dumitru Sandru, pe profilul de Facebook cu acelasi nume.

Cei care vor sa ajute cu donatii o pot face in conturile de mai jos:

RO89RNCB017613037448006 sau RO30RNCB0176130374480001 – SANDRU DUMITRU

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow