23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Tragedie: doi morți în urma unui incendiu

Tragedie: doi morți în urma unui incendiu

Două persoane au ars în propria locuință după ce flăcările au curpins întreaga casă și nu au mai avut pe unde ieși. Tragedia a avut loc în apropiere de Hîrlău, azi dimineață, din cauza jarului căzut din sobă. Pompierii din Târgu Frumos și voluntari s-au luptat ore pentru a stinge focul ce amenința să cuprindă și alte gospodării.

Tragedie în comuna Deleni. O femeie și cumnatul acestei și-au pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit la casă. Bătrâna a fost găsită carbonizată de pompieri, iar bărbatul s-a intoxicat cu monixid de carbon din cauza fumului gros. El a decis să intre în casa în flăcări și să o salveze pe femeie. În urma manevrelor de resuscitare din partea celor de la echipajul de prim ajutor nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva.

Cauza incendiului ar fi jarul căzut din sistemul de încălzire. Victimele aveau 80, respectiv 67 de ani. Este vorba despre Elena și Nicolae Diucă.

Incendiul a avut loc la primele ore ale dimineții, în jurul orei 7.00, în satul Poiana din comuna Deleni. La intervenție au participat trei echipaje de pompieri – două autospeciale cu apă și spumă și o mașină SMURD.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow