18.5 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Array

Tragedie: Bărbat tăiat de tren, la bariera de la Blăgești!

Un barbat din Pascani a avut parte de o moarte cumplita! Acesta, Dumitru Alexa a fost pur si simplu taiat, de tren. Ingrozitorul accident a avut loc in urma cu o ora, in zona barierei din suburbia Blagesti. Din primele date se pare ca nu este vorba despre o sinucidere, ci despre neatentie. Pe langa agentii de politie din Municipiu, la fata locului a venit si un echipaj de Ambulanta, care a acordat ingrijire medicala martorilor care au vazut scena de groaza.

S5620007

Potrivit politistilor, barbatul in varsta de 67 de ani a iesit la plimbare cu catelul, insa la trecerea de cale ferata a ramas tintuit intre sine, fiind lovit din plin de locomotiva si aruncat la cativa metri distanta.

Nefericitul eveniment s-a petrecut in jurul orei 20.00, in aceasta seara, 16 octombrie, anuntul fiind facut de catre mecanicul de locomotiva a trenului  marfar.

Cadavrul pascaneanului a fost transportat de catre agentul de politie de la TF Pascani cu masina personala la morga din incinta Spitalului Municipal Pascani.

În acest caz a fost deschisă o anchetă de către poliţia Transporturi Feroviare Pascani, cei care vor stabili cu exactitate cum anume s-a produs tragedia. ziarulorizont.info

Alte articole