More

  Tragedia de la Bucureşti îi revoltă şi pe păşcăneni

  Array

  Tragedia de la Bucureşti îi revoltă şi pe păşcăneni. Cu emoţie în glas şi lacrimi în ochi, ei au transmis mesaje de condoleanţe familiilor îndoliate. Cer să se facă dreptate şi să se ia măsuri legislative de urgenţă pentru a nu se mai întâmplă astfel de tragedii şi aşteaptă să fie traşi la răspundere cei vinovaţi.

  IMAGINE
  La câteva zile de la tragicul eveniment ce s-a petrecut în Bucureşti, păşcănenii nu au rămas indiferenţi şi au ieşit în stradă să aprindă lumânări şi să se roage.
  Numai când se gândesc la nenorocirea care a avut loc şi unde zeci de tineri şi-au pierdut viaţa şi se află în stare gravă pe patul de spital, instantaneu se revoltă şi cu greu se pot abtine să nu plângă. Ei cer să se facă dreptate şi să se ia măsuri cât mai urgent.

  Nici bisericile nu au rămas indiferente. Au loc slujbe de pomenire şi rugăciuni, iar preoţii se roagă pentru sufletele celor care nu mai sunt printre noi, dar şi pentru cei care se află în spitale.

  Cum toţi s-au revoltat, și poliţiştii din Paşcani transmit mesaj de susţinere şi condoleanţe familiilor greu încercate în acestă perioada.

  32 de persoane şi-au pierdut viaţa şi zeci sunt în stare gravă la spital, în urma incendiului izbucnit vineri seara, în clubul Colectiv, la concertul trupei Goodbye to Gravity.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI