More

  Traficul feroviar afectat de ploi. Vezi ce trenuri au fost anulate la Pașcani

  Array

  Nervi întinşi la maxim pentru călătorii care au plecat în această dimineaţă din Paşcani spre Mărăşeşti. După câteva ore de mers cu trenul au aflat că trebuie să facă cale întoarsă deparece un segment de cale ferată a fost închis în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă.

  Trenul care a plecat în această dimineaţă în jurul orei 6 din Paşcani spre Mărăşeşti a fost întors din drum în dreptul comunei Pufești din judeţul Vrancea deoarece calea ferată a fost ruptă de inundaţiile din sudul Moldovei.

  După ore de mers şi stat prin gări, în această după amiază aproximativ 100 pasagerii şi-au putut continua călătoria pe o rută ocolitoare.

  Distanţa de 157 km dintre cele două localităţi este străbătută în 3 ore. Cu acest tren circulă zilnic zeci de călători din Paşcani, Roman, Bacău sau Adjud spre Mărășești.

  Conform anunţului făcut de CFR Călători până când situaţia va reveni la normal călătorii care trebuie să ajungă în acea zonă vor fi nevoiţi să piardă mai mult timp pe drum deoarece circulaţia se va desfăşoara pe ruta ocolitoare Paşcani – Iaşi – Vaslui – Tecuci – Mărăşeşti.

  Pasagerii care au bilete sau abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie primesc, la cerere, contravaloarea achitată.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI