More

  Traficul este blocat la iesirea din Pascani spre Gastesti. Doi km de coloana din cauza viscolului VIDEO

  Array

  Sute de soferi sunt blocati la iesire din Pascani spre Gastesti.

  Drumul national 28A, intre Pascani si Motca este blocat din cauza caderilor de zapada si a vantului. In zona de panta de la iesire din Pascani spre Gastesti sunt cateva sute de masini ce formeaza o coloana pe o distanta de 2 km.

  Politia Locala alaturi de Politia Rutiera intorc inapoi soferii din dreptul iesirii din oras, din cauza faptului ca in localitatea Gastesti viscolul a adus toata zapada pe carosabil. Cei de la drumurile nationale intervin in acest moment cu o lama pentru a da drumul traficului rutier, insa eforturile acestora par zadarnice.

  Din aceste motive unii soferi au cedat nervos si au inceput sa se certe cu primele autoritati care le-au iesit in cale. Agentii de la Politia Rutiera Pascani, au fost luati la rost de doi soferi suceveni care erau satui de asteptat.

  Se pare ca pana in momentul in care nu va inceta viscolul, soferii vor fi blocati in continuare.

  Alte drumuri blocate traficulului rutier sunt: DJ 281 C pe sectoarele: Pascani-Harmanesti-Todiresti, Lespezi-Siretel, Dumbrava-Vanatori, A.I. Cuza Oboroceni.

  In sectorul Targu Frumos-Pascani, pe DN 28 A, traficul este restrictionat, aici pot cirula doar autoturismele.

  Azi dimineata, in jurul orei 9.00, un echipaj de ambulanta a ramas inzapezit pe raza localitatii Bratesti, timp de 2 ore. Desi ambulanta, era dotata cu lanturi, nu a reusit sa plece din zona respectiva, echipajul apeland la 112 pentru ajutor.

  Mentionam ca, in jurul orei 15.00, conform unui comunicat de presa primit din partea Consliului Judetean Iasi, toate drumurile judetene erau blocate, toate lamele cu sararite erau pe strada cat si cele 12 autogredere care ajuta la deblocarea masinilor ramase blocate si pentru a transporta persoanele aflate intr-o stare grava/exceptionala.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp