17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Traficul din centrul Pașcaniului blocat. Se montează luminile de Crăciun

Atenție pășcăneni! De la primele ore ale dimineții, banda de circulație mai lată din centrul orașului, de pe strada Ștefan cel Mare, de la Oficul Poștal până în zona piațetei „Mihail Sadoveanu” este închisă traficului rutier. În aceste momente se montează luminile și instalațiile colorate pentru sărbătorile de iarnă. Circulație este îngreunată și pentru că se circulă pe un singur sens. Se poate însă merge pe străzile adiacente. 

Această a fost atmosfera în centrul Pascaniului, ore bune până spre seară. S-a circulat pe un singur sens de mers, asta pentru că, muncitorii de la Primăria Paşcani montau luminile colorate şi intalatiile specifice sărbătorilor de iarnă. Lucrările începute de câteva zile vor continuă până când în cea mai mare parte din oraş vor fi montate luminiţe de Crăciun.

Reprezentanţii Primăriei spun că în acest an va fi amenajat şi un Orăşel al copiilor, unde cei mici se vor putea întâlni cu lumea magică a poveştilor de Crăciun. Până acum s-au studiat oferte, iar în viitorul apropiat un proiect se va află pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local ce vizează alocarea unei sume de bani pentru decorațiunile ce vor fi puse în parcul de distracţie.

Nu s-a stabilit o locaţie unde va fi amenajat spaţiul de poveste pentru cei mici. Administraţia locală studiază două variante: fie pe platoul din faţa Primăriei, fie în Parcul Municipal, însă urmează să se decidă care zonă va fi mai accesibilă.

Menţionăm că şi în acest an, iluminatul festiv va fi pus în funcţiune în seara zilei de 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow