More

  Traficanţii de carne vie care-şi încercau „marfa” cu sex în grup au fost condamnaţi

  Array

  Ieri, judecătorii Tribunalului au pus punct procesului unor traficanţi de persoane. Potrivit procurorilor DIICOT, aceştia şi-au început activitatea ilegală în 2007. Capul răutăţilor era Ovidiu Ionel Pavel, care a exploatat două minore şi o tânără de 20 de ani. De găsirea clienţilor şi paza fetelor se ocupa Ciprian Feodorov, din grup făcând parte şi Liviu Radu.
  Una dintre victimele traficanţilor, o fată de 17 ani, le-a povestit anchetatorilor că a fost întâi obligată să facă sex cu Pavel şi cu amicii săi. De altfel, sexul în grup era proba decisivă pentru verificarea „mărfii”. Fata a fost sechestrată timp de două luni şi jumătate, într-un imobil din Târgu Frumos. Dacă refuza să se vândă, era bătută.
  Când poliţiştii i-au mirosit afacerile ilegale, Pavel a fugit din ţară tocmai în Cipru, unde a lucrat într-o pizzerie. Numai că, anul trecut de Paşte, el s-a întors ca să-şi vadă familia şi amicii. Pavel a fost luat pe sus de mascaţi chiar de lângă sediul Poliţiei Municipale, tocmai când plănuia să-şi viziteze un amic implicat în traficul de droguri. De altfel, potrivit procurorilor, şi Pavel a făcut afaceri cu stupefiante. La rândul său, Feodorov era consumator de droguri. Ieri, judecătorii Tribunalului l-au condamnat pe Pavel la 10 ani de puşcărie. Feodorov a scăpat doar cu 3 ani de închisoare cu suspendare, iar Radu – cu doi ani cu suspendare. Victimele traficanţilor vor primi daune morale totale de 15.000 de lei.

  Sursa Evenimentul

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet