26.5 C
Paşcani
miercuri, mai 25, 2022
Array

Traficanţii de carne vie care-şi încercau „marfa” cu sex în grup au fost condamnaţi

Ieri, judecătorii Tribunalului au pus punct procesului unor traficanţi de persoane. Potrivit procurorilor DIICOT, aceştia şi-au început activitatea ilegală în 2007. Capul răutăţilor era Ovidiu Ionel Pavel, care a exploatat două minore şi o tânără de 20 de ani. De găsirea clienţilor şi paza fetelor se ocupa Ciprian Feodorov, din grup făcând parte şi Liviu Radu.
Una dintre victimele traficanţilor, o fată de 17 ani, le-a povestit anchetatorilor că a fost întâi obligată să facă sex cu Pavel şi cu amicii săi. De altfel, sexul în grup era proba decisivă pentru verificarea „mărfii”. Fata a fost sechestrată timp de două luni şi jumătate, într-un imobil din Târgu Frumos. Dacă refuza să se vândă, era bătută.
Când poliţiştii i-au mirosit afacerile ilegale, Pavel a fugit din ţară tocmai în Cipru, unde a lucrat într-o pizzerie. Numai că, anul trecut de Paşte, el s-a întors ca să-şi vadă familia şi amicii. Pavel a fost luat pe sus de mascaţi chiar de lângă sediul Poliţiei Municipale, tocmai când plănuia să-şi viziteze un amic implicat în traficul de droguri. De altfel, potrivit procurorilor, şi Pavel a făcut afaceri cu stupefiante. La rândul său, Feodorov era consumator de droguri. Ieri, judecătorii Tribunalului l-au condamnat pe Pavel la 10 ani de puşcărie. Feodorov a scăpat doar cu 3 ani de închisoare cu suspendare, iar Radu – cu doi ani cu suspendare. Victimele traficanţilor vor primi daune morale totale de 15.000 de lei.

Sursa Evenimentul

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow