More

  Traficanţi prinşi de poliţişti sub acoperire cu un kilogram de cannabis în piaţă la Târgu Frumos

  Array

  Doi traficanţi de cannabis au căzut în plasa poliţiştilor şi s-au ales cu cătuşe pe mâini chiar în momentul în care încercau să le vândă drogurile.

  Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate au urmărit-o pe Margareta Radu-Feraru, o femeie din Iaşi, despre care au primit informaţii că a introdus în ţară o cantitate mare de droguri.

  Doi ofiţeri sub acoperiere au stabilit o întâlnire cu femeia şi cu un complice al acesteia, Mirel Titi Faur, în piaţa agroalimentară din Târgu Frumos, pe data de 11 octombrie.

  “Inculpaţii Radu-Feraru Margareta şi Faur Mirel Titi s-au deplasat la punctul de întâlnire stabilit, şi anume maşina investigatorului acoperit, unde inculpata Radu-Feraru Margareta a rămas în afară, în timp ce inculpatul Faur Mirel Titi s-a urcat în autovehicul, pe locul din dreapta spate, cu sacoşa pe care o avea la el. Inculpatul Faur Mirel Titi a solicitat 50.000 de lei pentru marfă, ceea ce însemna 50 de lei gramul. După ce au negociat preţul, acesta a fost de acord să-i vândă investigatorului acoperit „iarba” cu 45.000 de lei”, se arată în rechizitoriul întocmit în acest caz.

  Mai mulţi poliţişti au intervenit în acel moment şi au realizat flagrantul. S-a constatat că în sacoşa cu care veniseră cei doi se afla aproximativ un kilogram de cannabis.

  Oamenii legii au suspiciunea că drogurile fuseseră aduse în ţară din Grecia, acolo unde femeia lucrase ca menajeră.

  Cei doi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri de mare risc.

  Adevarul.ro

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp