More

  Traficanţi prinşi de poliţişti sub acoperire cu un kilogram de cannabis în piaţă la Târgu Frumos

  Array

  Doi traficanţi de cannabis au căzut în plasa poliţiştilor şi s-au ales cu cătuşe pe mâini chiar în momentul în care încercau să le vândă drogurile.

  Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Criminalităţii Organizate au urmărit-o pe Margareta Radu-Feraru, o femeie din Iaşi, despre care au primit informaţii că a introdus în ţară o cantitate mare de droguri.

  Doi ofiţeri sub acoperiere au stabilit o întâlnire cu femeia şi cu un complice al acesteia, Mirel Titi Faur, în piaţa agroalimentară din Târgu Frumos, pe data de 11 octombrie.

  „Inculpaţii Radu-Feraru Margareta şi Faur Mirel Titi s-au deplasat la punctul de întâlnire stabilit, şi anume maşina investigatorului acoperit, unde inculpata Radu-Feraru Margareta a rămas în afară, în timp ce inculpatul Faur Mirel Titi s-a urcat în autovehicul, pe locul din dreapta spate, cu sacoşa pe care o avea la el. Inculpatul Faur Mirel Titi a solicitat 50.000 de lei pentru marfă, ceea ce însemna 50 de lei gramul. După ce au negociat preţul, acesta a fost de acord să-i vândă investigatorului acoperit „iarba” cu 45.000 de lei”, se arată în rechizitoriul întocmit în acest caz.

  Mai mulţi poliţişti au intervenit în acel moment şi au realizat flagrantul. S-a constatat că în sacoşa cu care veniseră cei doi se afla aproximativ un kilogram de cannabis.

  Oamenii legii au suspiciunea că drogurile fuseseră aduse în ţară din Grecia, acolo unde femeia lucrase ca menajeră.

  Cei doi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri de mare risc.

  Adevarul.ro

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI