1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Trafic îngreunat pe mai multe drumuri judeţene

Angajaţii Direcţiei Judeţene de Administrare a Drumurilor şi Podurilor Iaşi au acţionat ieri cu freze pe DJ 244F Grozești-Moșna și pe DJ 281C, în zona localității Hărmănești, pentru a îndepărta sulurile de zăpadă formate pe carosabil, pe un sens de mers. „Pe aceste tronsoane se circulă în condiții de iarnă, iar utilajele intervin pentru a îmbunătăți, în cel mai scurt timp posibil, condițiile în care se desfășoară traficul. Înainte de a pleca la drum, ieșenii pot suna la dispeceratul DJADP Iași, la numărul de telefon 0232.255.961, pentru a afla în ce condiții se desfășoară traficul rutier”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi.

În zilele de duminică şi luni s-a intervenit pe toate drumurile județene cu 18 sărărițe, pentru ca circulația să se desfășoare în condiții cât mai bune. Intervenţii au avut loc şi pe drumurile naţionale.

„Circulația pe drumurile naționale din regiunea Moldovei se desfășoară fără probleme majore cauzate de starea vremii. Începând din această dimineață (ieri – nr), până la orele prânzului, la nivelul celor opt județe din aria de administrare s-a intervenit cu 106 autoutilaje și s-au răspândit 146 tone de material antiderapant”, au transmis reprezentanţii DRDP Iaşi.

 

Sursa Evenimentul

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cheesecake cu ciocolată: reţetă fără coacere

Potrivit antropologilor, primele prăjituri cu cremă de brânză proveneau...

Horoscop săptămânal 17-23 ianuarie 2022: Scorpionii au nevoie de un ritm de viață mai calm

Horoscopul săptămânal pentru 17-23 ianuarie 2022 îți spune dacă vei...

Minivacanţă de trei zile pentru angajații români, în această lună

Românii vor avea parte de o nouă minivacanţă de...