18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Trafic de coşmar din lipsa parcărilor. Primăria spune că va amenaja 200 de locuri noi

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Situaţie de coşmar în zona Vale din Paşcani. După reabilitarea străzilor dintre blocuri, traficul rutier se desfăşoară mai greu, nu mai bine, din cauza lipsei locurilor de parcare. Neavând alte variante şoferii îşi lasă maşinile fie pe margine străzilor, fie pe trotuare. Din acest motiv ce circulă, de cele mai multe ori, pe un singur sens, mai ales în orele de vârf.
Probleme sunt şi în cartiere. Şoferii îşi parchează maşinile pe unde apucă iar din cauza blocajelor apar frecvent scandaluri.
Primăria spune că va rezolva acesta problemă în următoarele luni de zile. Vor fi amenajate peste 200 de noi parcări pentru maşini, pe terenurile nefolosite din cartiere. Pentru că ele figureaza în acte ca spaţii verzi, trebuie, mai întâi, schimbată destinaţia.
Reprezentanţii Primăriei spun că vor fi luate măsuri şi pentru fluidizarea traficului rutier. Săptămâna viitoare este programată o şedinţă a Comisiei de Circulaţie în care vor fi supuse aprobării câteva modificări. Se va renunţa la sensul unic la intrarea din apropierea Poliţiei Municipale şi vor fi stabilite culoare noi pentru accesul şi ieşirea din parcări.
Menţionăm că o altă soluţie ar fi amenajarea de parcări cu plată. Un proiect în acest sens, iniţiat de consilierul Marius Pintilie, a fost respins de Consiliul Local pe motiv că nu ar fi oportun.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI