21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Trafic blocat din cauza unui camion defect

creditprime.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
credius.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Circulaţie îngreunată pe strada Grădiniţei din Pașcani din cauza unui tir care s-a stricat exact în mijlocul drumului. Şoferul autocamionului înmatriculat în Republica Moldova transporta marfă spre Chişinău, iar în faţa Spitalului Municipal de Urgenţă osia de la roţile din spate s-a rupt şi nu a mai putut înainta. Nefericitul moment s-a petrecut în această după amiază în jurul orei 15.00.

Circulaţia s-a desfăşurat cu greunate pe un singur sens de mers mai bine de două ore. Doi poliţişti de la Locală s-au deplasat la faţa locului şi au dirijat circulaţia până camionul a fost luat de pe partea carosabilă.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni un alt autoturism din Moldova a fost implicat într-un incident rutier. Un autocar în care se aflau 14 persoane s-a răsturnat înainte de a intra pe varianta ocolitoare a suburbiei Blăgeşti.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI