13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Trafic aglomerat în zona şcolilor. Poliţia la datorie

A început noul an şcolar. Aglomeraţia din trafic a pus la încercare nervii şoferilor şi  a pietonilor. Zonele cele mai aglomerate au fost în preajma şcolilor, acolo unde mii de elevi, părinţi şi profesori au participat la festivitatea de deschidere a noului an şcolar. La datorie au fost şi poliţiştii care au dirijat traficul.

aglomeratie trafic

Pe strada Gării, Ceferiştilor şi Ştefan cel Mare din Paşcani s-au auzit dis de dimineaţă claxoane dar şi alte apelative din partea şoferilor către pietonii care încercau cu greu să se strecoare printre maşinile parcate şi în zonele interzise şi cât mai aproape de locul unde au avut nevoie să ajungă. Astăzi nu prea au mai fost respectate unele semne de circulaţie.

Cu greu au făcut faţă şi poliţiştii care au acţionat în zona şcolilor, liceelor şi a grădiniţelor. Astfel, aproape 380 de poliţişti au acţiona suplimentar în întreg judeţul Iaşi pentru ca deschiderea noului an şcolar să se desfăşoare în siguranţă. La fiecare unitate de învăţământ, un agent de la Proximitate a vorbit elevilor despre siguranţa în şcoli.

La nivelul judeţului Iaşi, în anul şcolar 2014-2015, în urmă activităţii desfăşurate de IPJ, numărul infracţiunilor sesizate a scăzut cu 36% faţă de anul şcolar precedent, majoritatea fiind săvârşite în incinta unităţilor de învăţământ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow