18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Tradiția se păstrează și la o școală din Tg Frumos

  Ultimele știri

  Activități inedite au organizat profesorii de la o școală din Târgu Frumos. Colaboratori și beneficiari au fost elevii care s-au cunoscut într-un alt mediu. Program “Un mărțișor non formal” s-a dovedit a fi un succes și ultima activitatea programată a fost o șezătoare, loc numai bun pentru cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor românești.

  Îmbrăcați în straie populare, zeci de elevi de liceu de la Târgu Frumos au avut ocazia să cânte, să compună versuri, să inventeze povești sau să dea răspunsul corect la ghicioare. Nu au lipsit horele și jocul popular, momente savurate la maximum de adolescenți.

  Evenimentul a avut loc pe parcursul zilei de 30 martie, în sala de sport a Liceului Special “Moldova”. Parteneri au fost elevii de la Liceul Teoretic “Ion Neculce” din Târgu Frumos.

  Un moment foarte apreciat de elevii participanți la șezătoare a fost compunerea unor versuri ce să conțină cuvintele date de profesori.

  Menționăm că la începutul evenimentului, participanții au fost întâmpinați cum se cuvine. Nu au lipsit colaci, turtele și merele.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet