-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Tradiția continuă la Tătăruși. Daruri de Crăciun pentru copii

Peste 500 de copii din scolile din comuna Tatarusi vor primi si in acest an daruri in apropierea Craciunului, de la autoritatile locale. In functie de regulile ce vor fi stabilite de Guvern, se va face si impartirea pachetelor cu dulciuri, fie la scoala, fie duse acasa.

Primarul comunei, Costel Iosub, a spus ca magia sarbatorilor de iarna va fi adusa in Mica Bucovina, indiferent de timpurile pe care le traim.

Tot in functie de regulile ce vor fi luate, se va decide daca va mai avea loc Targul de Craciun din curtea Centrului Cultural Alexandru Vasiliu, dar si celelalte evenimente de la sfarsit de an. Este vorba despre traditionalul Festival de Datini si Obiceiuri, ce avea loc la Tatarusi intr-una din zilele de Craciun, dar si participarea „Plugusorului cu felinar” la evenimente similare din alte localitati.

In schimb, daca vreti sa simtiti cu adevarat magia sarbatorilor de iarna puteti vizita chiar si acum Mica Bucovina, unde datorita iluminatului festiv si a ninsorii cazute in ultimele zile s-a creat o atmosfera de poveste.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow