23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Toti iesenii care vor permis tremura doar cand le aud numele! Topul celor mai exigenti examinatori!

Toti candidatii se roaga sa nu pice cu ei si tremura doar cand le aud numele. Au bagat spaima in toti viitorii soferi si sunt recunoscuti pentru severitatea lor. Daca stau in dreapta ta, poti spune adio permisului de conducere.
In decursul anilor, in randul celor care se pregatesc sa obtina permisul de conducere sau il au deja, au circulat foarte multe povesti despre examinatorii care au bagat spaima in candidati. Astfel, cei examinati se simt mai amenintati de prezenta de pe scaunul din dreapta al masinii decat de probele la care sunt supusi. Unii au ceva cu femeile care sunt la volan, altii cu tinerii, unii sunt prea severi, iar altii prea indulgenti. Asa sunt caracterizati examinatorii ieseni de catre cei care au reusit deja sa dobandeasca dreptul de a conduce pe drumurile publice. Un lucru este insa sigur: oricat de exigenti ar fi acestia, numarul celor care promoveaza examenul auto este in crestere de la un an la altul. Acest lucru se datoreaza in principal candidatilor, care sunt pregatiti din ce in ce mai bine.

„Situatia pana in momentul de fata se prezinta mult mai bine ca in anii precedenti. Procentul promovabilitatii a crescut, acest lucru datorandu-se atat candidatilor, care se pregatesc mai bine, cat si instructorilor auto care ii indruma”, declara comisarul Vasile Zacornea, seful Serviciului Permise si Inmatricularea Vehiculelor. In fruntea clasamentului negativ, care prezinta procentele de promovabilitate la fiecare examinator in parte, se afla Ioan Avram, care nu a promovat decat 33% dintre candidatii pe care i-a avut. Acesta este cunoscut de soferi ca fiind foarte sever, multi dintre acestia sustinand ca e aproape imposibil sa iei permisul cu el in dreapta. Nu la mare distanta de acesta se afla si Vasile Zacornea, care tot timpul a fost recunoscut pentru faptul ca acorda foarte greu permisul de conducere. Acesta are un procentaj de 35%, strictetea cu care isi exercita meseria fiind cunoscuta de catre toti iesenii. Podiumul este completat de Gheorghe Frij, care are o proportie de 39 la suta de candidati admisi. Practic, din 10 candidati doar patru pot obtine permisul atunci cand in dreapta lor se afla Gheorghe Frij.

continuarea pe bzi.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow