11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Tot mai mic… premiul la Loteria Bonurilor Fiscale

Veste nu tocmai bună pentru cei care sunt castiagtorii Loteria Bonurilor Fiscale. Premiul este din ce în ce mai mic. Astăzi, de exemplu ajungând la 109 lei, de persoana, castigul, potrivit datelor Ministerului Finanţelor centralizate zilele trecute. Asta deoarece aproape 9.150 de persoane au depus cereri pentru revendicarea premiilor la prima Loterie a Bonurilor Fiscale organizată în România.

loteria-bonurilor-fiscale

Cei care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei – date rezultate în urmă extragerii – , se pot prezenta în continuare la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, termenul de revendicare fiind 13 mai. Premiile vor fi acordate în termen de trei luni.

Fondul total de premii este de un milion de lei, care se va împărţi în mod egal la numărul total de bonuri câştigătoare şi validate de ANAF. Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, sunt lizibile informaţiile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.
Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după dată de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători.

La extragerile lunare participa bonurile fiscale emise în luna calendaristică anterioară. La extragerile ocazionale participa bonurile fiscale emise într-un interval stabilit prin ordin al ministrului Finanţelor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow