21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Topul şcolilor după rezultatele de la BAC 2015

Colegiul Naţional “Mihail Sadovenu” din Paşcani se află în topul celor mai bune şcoli din Municipiu la rezultatele de la BAC 2015. Cu o medie de 10 pe linie ce aparţine absolventului Traian Chiuariu de la profilul Mate- Info intensiv şi alte medii de la 10 la Română, Matematică, Chimie sau Fizică luate de tineri, Colegiul păşcănean a reuşit o promovabilitate de 94 %. La această şcoală au picat examenul maturităţii doar 15 elevi şi 3 nu s-au prezentat. Mai mult, peste 50 % dintre ei au avut media la examen peste 8.

SADOVEANU REZ BAC TOP

La Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani au fost înscrişi 239 de absolvenţi, dintre care 225 din acest an. Procentul de promovabilitate este de 75 %. Cea mai mare media a fost a Ionelei Diana Puşcaşu de la profilul Ştiinţe ale Naturii. Ea a reuşit un 9,93.

La Colegiul CF “Unirea” din Paşcani s-au înscris 183 şi au promovat 52%. Cea mai mare media, de 9.40, a fost luată de Diana Larisa Neamţu.

La Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” din Paşcani s-au înscris 30 de absolvenţi, dintre care au promovat doar 7. Media cea mai mare a luat-o Valentin Nicușor Munteanu. Este vorba de nota 9.00.

La Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” Paşcani au dat BAC-ul tot 30 de elevi dintre care tot 7 au promovat. Cea mai mare media însă, a fost de 7.01 şi a fost luată de Mihaela Ramona Bîrgăoanu.

La Centrul de Studii „Ştefan cel Mare” din Paşcani s-au înscris pentru BAC – 10 absolvenţi şi a luat doar 1, cu media 6.86. Este vorba despre Petronica Rodica Vasile.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole