More

  Topul şcolilor după rezultatele de la BAC 2015

  Array

  Colegiul Naţional “Mihail Sadovenu” din Paşcani se află în topul celor mai bune şcoli din Municipiu la rezultatele de la BAC 2015. Cu o medie de 10 pe linie ce aparţine absolventului Traian Chiuariu de la profilul Mate- Info intensiv şi alte medii de la 10 la Română, Matematică, Chimie sau Fizică luate de tineri, Colegiul păşcănean a reuşit o promovabilitate de 94 %. La această şcoală au picat examenul maturităţii doar 15 elevi şi 3 nu s-au prezentat. Mai mult, peste 50 % dintre ei au avut media la examen peste 8.

  SADOVEANU REZ BAC TOP

  La Liceul Teoretic “Miron Costin” din Paşcani au fost înscrişi 239 de absolvenţi, dintre care 225 din acest an. Procentul de promovabilitate este de 75 %. Cea mai mare media a fost a Ionelei Diana Puşcaşu de la profilul Ştiinţe ale Naturii. Ea a reuşit un 9,93.

  La Colegiul CF “Unirea” din Paşcani s-au înscris 183 şi au promovat 52%. Cea mai mare media, de 9.40, a fost luată de Diana Larisa Neamţu.

  La Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” din Paşcani s-au înscris 30 de absolvenţi, dintre care au promovat doar 7. Media cea mai mare a luat-o Valentin Nicușor Munteanu. Este vorba de nota 9.00.

  La Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” Paşcani au dat BAC-ul tot 30 de elevi dintre care tot 7 au promovat. Cea mai mare media însă, a fost de 7.01 şi a fost luată de Mihaela Ramona Bîrgăoanu.

  La Centrul de Studii „Ştefan cel Mare” din Paşcani s-au înscris pentru BAC – 10 absolvenţi şi a luat doar 1, cu media 6.86. Este vorba despre Petronica Rodica Vasile.

  Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI