-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Topul liceelor din municipiu, după mediile de la bacalaureat 2021

Elevii de la unitățile de învățământ din municipiu au depus eforturi și au reușit să obțină note mari la examenul de bacalaureat din acest an. Primele rezultate au fost publicate luni, 5 iulie, de Ministerul Educației, iar în funcție de notele obținute, a fost stabilit și un top al liceelor din Pașcani.

Pe primul loc a fost Liceul Teoretic Miron Costin din Pașcani, unde Iacoboia Monica a reușit să obțină cel mai bun rezultat și a încheiat cei patru ani de studii cu media 9,96.

Pe locul doi s-a clasat Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”. Aici, două eleve au reușit să obțină aceeași medie, 9,86. Este vorba despre Alexandra Frij și Cătălina Turcanu.

Pe locul al treilea în acest an se află Colegiul Tehnic CF ”Unirea, unde cea mai mare medie de 9,75  a fost obținută de o tânără silitoare, Maria Gherasim.

Rezultate bune a obținut și Ana-Maria Gavrial, șefa de promoție de la Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”, care a reușit să-și mai facă mândră profesorii încă o dată, obținând cea mai mare medie dintre colegi, 9,36.

Pe ultimul loc în clasament regăsim Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, unde laurii îi revin tot șefului de promoție din acest an, Marian Atodiresei care a reușit să termine liceul cu media de 9.20.

Menționăm că, potrivit primelor rezultate ale examenului de Bacalaureat din acest an, nu a fost obținută nicio medie de 10

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow