Probabil multa lume se intreaba de ce Pascaniul a fost survolat pret de minute bune de un avion de vanatoare. Sute de pascaneni si-au indreptat privirile catre cer si au avut ocazia sa asiste la o demonstratie aviatica de zile mari. Astazi incepad cu ora 11:00, la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani a avut loc o ampla actiune de informare in randul tinerilor despre cariera militara în cadrul Forțelor Aeriene Române.

La fata locului au venit reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și militari din cadrul bazelor aeriene.

Sala de spectacole a Casei de cultura s-a dovedit a fi neincapatoare, avand in vedere ca la activitate au participat sute de tineri de la liceele pascanene. Ei au avut prilejul de a afla informatii importante despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Totodata, elevii de liceu au aflat detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene.

La finalul activitatii, tinerii au urmarit cu mult entuziasm o demonstratie aviatica.

Mentionam ca in perioada 28-31.10.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în patru orașe: Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani, Târgu Neamț.

Evenimentele sunt organizate de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider