elefant.ro
More

  “Top Gun” la Pascani. Actiune de informare privind cariera militara in aviatie (foto)

  Probabil multa lume se intreaba de ce Pascaniul a fost survolat pret de minute bune de un avion de vanatoare. Sute de pascaneni si-au indreptat privirile catre cer si au avut ocazia sa asiste la o demonstratie aviatica de zile mari. Astazi incepad cu ora 11:00, la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani a avut loc o ampla actiune de informare in randul tinerilor despre cariera militara în cadrul Forțelor Aeriene Române.

  La fata locului au venit reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, ai Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și militari din cadrul bazelor aeriene.

  Sala de spectacole a Casei de cultura s-a dovedit a fi neincapatoare, avand in vedere ca la activitate au participat sute de tineri de la liceele pascanene. Ei au avut prilejul de a afla informatii importante despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară. Totodata, elevii de liceu au aflat detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene.

  La finalul activitatii, tinerii au urmarit cu mult entuziasm o demonstratie aviatica.

  Mentionam ca in perioada 28-31.10.2019, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în patru orașe: Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Pașcani, Târgu Neamț.

  Evenimentele sunt organizate de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele patru municipii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii