16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Todirești: Minorul care a omorât un trecător, trimis în judecată

Accident motocicletaTeribilismul risca sa ii aduca unui tanar ani grei de inchisoare. Zilele trecute, procurorii pascaneni l-au trimis in judecata pe Ionut Luca, in varsta de 19 ani, din Todiresti, pentru mai multe infractiuni printre care ucidere din culpa, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, cu numere false si fara permis.

Incidentul pentru care tanarul este cercetat s-a petrecut in anul 2009, pe Drumul Judetean 281 F, chiar in fata scolii, din localitatea Todiresti. La acea vreme, inculpatul, in varsta de 16 ani, a achizitionat o motocicleta neimatriculata iar pentru a putea circula i-a montat placute de inmatriculare false. Desi nu poseda permis de conducere, in ziua de 16 septembrie, acesta a iesit cu motocicleta la plimbare iar in fata unitatii de invatamant din comuna Todiresti, s-a angajat in depasirea mai multor autoturisme parcate si a accidentat grav o tanara care a traversat strada prin loc nepermis.

La cateva luni, de la teribilul eveniment rutier, victima s-a stins pe patul unui spital din Iasi.

Pentru fapta sa, tanarul teribilist risca pentru cele patru infractiuni doar jumatate din maximul pedepsei si anume pana la trei ani si jumatate de inchisoare, din cauza ca acestea au fost comise in perioada cand acesta era minor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow