More

  Todirești: I-au furat ce avea mai scump

  Array

  caruta-calDoi tineri din comuna Todiresti i-au pus gand rau unui batran. In noaptea de miercuri spre joi acestia i-au furat consateanului, ce avea mai scump, o caruta cu tot cu cal.

  Gheorghe Prodan, in varsta de 69 de ani, a auzit ceva galagie dar s-a temut sa iasa din casa. Cand s-a trezit dimineata, batranul a constatat ca atat atelajul din curte cat si animalul din grajd au disparut. Imediat, acesta a anuntat Politia care a plecat pe urmele hotilor.

  In urma verificarilor s-a stabilit ca autorii faptei sunt Marius Goldun, de 18 ani, si Mihai O. de 13 ani care atunci cand au aflat ca sunt cautati de lucratorii de politie, au decis sa scape de bunurile furate.

  La cateva ore de la sesizare, oamenii legii au gasit calul si caruta abandonate la marginea satului.

  In cauza pe numele celor doi baieti, a fost deschis un dosar penal iar acestia vor fi cercetati in stare libertate pentru infractiunea de furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI