More

  Toate buletinele de vot din Paşcani trebuie schimbate din cauza unei greșeli

  Array

  Aproximativ 80.000 de buletine de vot vor trebui re­tipărite.

  Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană a solicitat Prefecturii să dispună retipărirea buletinelor de vot destinate municipiului Paşcani, din cauza lipsei unei litere. Astfel, prenumele candidatului ALDE la primărie, Dermidie Niţă, a fost trecut în mod greşit ca fiind „Dermide“. Aceeaşi greşeală a apărut şi pe buletinele de vot pentru alegerea Consiliului Local, Dermidie Niţă candidând şi pentru un fotoliu de consilier.

  Retipărirea buletinelor de vot trebuie făcută până cu cel mult zece zile înaintea datei alegerilor, 5 iunie. La Paşcani sunt înregistraţi 36.078 de alegători. Conform legii, numărul buletinelor de vot tipărite este egal cu cel al alegătorilor, la care se adaugă 10%, pentru situaţiile în care este necesară anularea unor buletine sau în care se prezintă şi alegători care nu au fost menţionaţi în Registrul Electoral.
  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI