13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

TOATĂ STIMA: O TÂNĂRĂ A GĂSIT PESTE 600 DE LEI PE STRADĂ ŞI I-A PREDAT POLIŢIEI

Faptă bună a făcut o tânăra dintr-o comună din apropiere de Paşcani astăzi când a găsit câteva sute de lei împrăştiaţi pe un trotuar din faţa unei bănci din Zona Deal a oraşului. Aceasta a întrebat pe toţi cei din jurul ei dacă ştiu cine şi-a pierdut banii şi apoi a mers la Poliţie pentru a preda cele găsite. Nu s-a gândit nici o clipă să-i păstreze. Poliţia a început cercetările pentru a găsit pe cel care a pierdut bunul.

BANI GASITI VLAD ALEXANDRA MOTCA

Alexandra Vlad are 23 de ani şi este din Moţca. Astăzi în timp ce se afla în oraş, în zona Deal a găsit 671 de lei împrăştiaţi pe un trotuar în faţa unei bănci, vis a vis de Primăria Municipiului. S-a uitat în stânga, în dreapta, a întrebat un bărbat ce se se afla în zona şi chiar lucrătorii unităţii bancare dacă ştiu cine e păgubitul. Nimeni nu ştia nimic.

I-a strâns de pe jos şi a mers direct la sediul Poliţiei Municipale. Aici a declarat cele întâmplate şi a predat banii oamenilor legii pentru a găsi persoana care pierdut suma de bani.

Pe fir au intrat poliţiştii, care fac cercetări. Vor fi vizualizate imaginile filmate de camerele de supreaveghere amplasate de către Bancă, în zona respectivă.

Tânăra, nu s-a gândit nicio clipă să-i păstreze şi să se bucure astfel de răul altuia.

Momentul s-a petrecut astăzi, în jurul orei 11.00.

Şi, dacă vă întrebaţi ce aţi fi făcut dacă aţi fi fost în locul tinerei, aflaţi că, potrivit legii, aveţi la dispoziţie 10 zile ca să predaţi banii găsiţi pe stradă, altfel puteţi ajunge la închisoare.

Materialul video în cadrul buletinului de ştiri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow