More

  Toamna, litoratul e pentru toți! Vezi care sunt ofertele

  Array

  Toamna, litoratul e pentru toţi!

  Puteţi stă o săptămâna la mare cu banii pe care îi plăteaţi în vârf de sezon într-o singură zi pentru o camera la un hotel de patru stele. Se poate spune că începe perioada fericită pe litoral, când preţurile scad, iar plajele nu mai sunt atât de aglomerate. Zece mii de turişti sunt aşteptaţi să ajungă la mare prin programul „Litoralul pentru Toţi”, iar tarifele sunt aceleaşi ca în ultimii ani.

  Vara e pe sfârşite, dar soarele este de partea turiştilor, care parcă vor să profite cât pot de mult de vreme frumoasă, de mare şi mai ales de preţurile mici. De la 1 septembrie, preţurile vor scădea în medie cu 30 de procente, odată cu începerea programului „Litoralul pentru toţi”. Cei care n-au avut bani să ajungă la mare în plin sezon îşi pot face bagajele.

  Pentru 6 nopţi la un hotel de o stea, fără mic dejun, o persoană va plăti 205 lei. Iar la 5 stele, va da 605 lei. Unele hoteluri reduc preţurile şi la ALL Inclusive.

  Sejururile prin programul „Litoralul pentru Toţi” se cumpără doar prin agenţiile de turism şi se aplică doar o singură regulă: primul venit, primul servit.

  Menţionăm că, CFR Călători va asigura în continuare legături din ţară către staţiunile de la Marea Neagră pentru programul ‘Litoralul pentru toţi’, dar va scoate din circulaţie treptat, începând din 10 septembrie, ‘Trenurile Soarelui’.

  Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru această ediţie ( sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

  205 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fără mic dejun
  235 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fără mic dejun
  265 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fără mic dejun
  315 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
  425 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
  485 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

  Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

  159 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fără mic dejun
  179 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fără mic dejun
  199 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fără mic dejun
  269 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
  329 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
  379 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dezbatere privind transportul public din Pașcani

  Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba...

  Impozite locale 2021: Ce trebuie să știe persoanele fizice, în acest an, despre dările pentru clădiri, terenuri și mașini

  Cei care erau proprietari pe mijloace de transport, clădiri sau terenuri la sfârșitul lui 2020 trebuie să plătească în acest an impozit pentru fiecare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp