More

  Toamna îşi intră în drepturi. Află aici cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în toată ţara

  Array

  În majoritatea regiunilor din România va ploua în următoarea perioadă, iar temperaturile vor scădea, potrivit perioadei calendaristice în care ne aflăm. În următoarea perioadă, va ploua în aproape toată ţara, însă nu însemnat cantitativ. Temperaturilor vor fi şi ele mai scăzute.

  În Banat, până în data de 21 septembrie, temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 27-28 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 13-14 grade. La sfârşitul lunii, vremea se va răci şi mai mult.

  Începând de mâine seară, ploile îşi vor face apariţia, iar cantităţile de apă vor depăşi, pe alocuri, 10 litri pe metrul pătrat. Averse se anunţă şi pe 27 septembrie.

  În Crişana, vremea se va mai menţine caldă în următoarele două zile, apoi se va răci brusc, temperaturile maxime situându-se în jurul valorii de 12-14 grade Celsius. În ultima săptămână a lunii, se va mai încălzi.

  Şi aici, vor cădea averse miercuri seara şi joi, precum şi în data de 27 sptembrie.

  Mâine seară va ploua semnificativ.

  Vor fi 25 de grade în Dobrogea în următoarea perioadă, mai puţin în data de 21 septembrie, când vor scădea până la 18 grade Celsius.

  Locuitorii din Maramureş vor resimţi o scăderea de temperatură semnificativă în jurul datei de 20 septembrie, când temperaturile vor scădea până la 14 grade. Apoi, temperaturile vor urca treptat.

  Şi în Moldova, vremea se menţine caldă încă două zile, apoi vor cădea ploi – 10 litri pe metru pătrat. Apoi, maximele nu vor depăşi 16 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 7 grade Celsius.

  În Muntenia, vremea va fi caldă – 28 de grade Celsius -, însă în jurul datei de 21 septembrie vremea se va răci puţin. Specialiştii anunţă că în această regiune, vremea va fi mai caldă decât temperaturile normale perioadei în care ne aflăm.

  Nici Oltenia nu face rabat şi se încadrează în acelaşi tipar: primele două zile rămân călduroase, apoi vremea se răceşte cu şase grade faţă de perioada actuală. De asemenea, va ploua în data de 20 septembrie.

  În Transilvania, vremea se va răci foarte mult joi – temperaturile vor scădea sub 16 grade Celsius -. Temperaturile maxime vor creşte cu 10 grade în intervalul 25-29 septembrie, iar minimele se vor situa în jurul valorii de 10 grade Celsius.

  Tot joi şi vineri se anunţă ploi – 15-20 de litri pe metrul pătrat. În jurul datei de 27 septembrie vor fi averse în regiune.

  Sursa: Adevarul

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp