21.9 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Toamna culinară la școala din Gâștești

- Advertisement -

Ce poate fi mai frumos atunci când elevii participă la ore altfel decât cele obișnuite. Un eveniment ce a marcat acest anotimp și bogățiile lui s-a desfășurat la o școală din Municipiu Pașcani. Astfel, mesele au fost încărcate cu roadele toameni iar elevii bucuroși de rezultatul avut în urma muncii depuse.

La Școala Gimnazială din Gâștești zeci de copii alături de profesori au participat la evenimentul Toamna culinară pentru a se sărbători culoare, roadele și mai ales bucuriile aduse de acest anotimp. În cadrul acestuia s-a gătit tot felul de prăjituri iar elevii și-au deprins lucru în echipă și împărțirea responsabilităților. De pe listă nu au lipsit prăjiturile cu doveleac, mere sau pere dar și dulcețuri.

Activitatea Toamna culinară a urmărit mai multe obiective printre care educarea copiilor în spiritul unei alimentații sănătoase, conștientizarea elevilor în ceea ce privește resursele alimentare naturale, existente în fiecare gospodărie, dar și educarea elevilor în privința stimulării unor trăsături morale ca: generozitate, altruism, precum și a simțului estetic și a abilităților practice.

După prezentarea expoziției, elevii au consumat produsele, le-au oferit colegilor si au băut și ceai cald în pahare decorate de ei.

Elevii ciclului primar au realizat și decorațiuni din dovelci, legume și fructe.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow