More

  Toaletele din Policlinica Veche, ținute sub cheie

  Array

  Situatie …apasatoare pentru pascanenii care asteapta ore intregi la cabinetele medicale din Policlinica veche din zona Deal. Cei care vor sa mearga la toaleta ori trebuie sa faca cale intoarsa ori sa isi ceara voie de la medicul de familie.
  Asta deoarece nici un wc nu mai este disponibil ele fiind tinute sub cheie chiar de cei care au cumparat cabinetele medicale.

  Persoanele care merg la Policlinica Veche din Pascani si vor sa foloseasca toaleta trebuie sa ceara cheia de la medicul de care apartin. Asta pentru ca doctorii de la cele trei etaje, tin grupurile sanitare incuiate pe motiv ca vin pacienti care nu apartin de ei sau chiar oameni de pe strada.

  Solutia ar fi amenajarea unui grup sanitar public pentru toata lumea, de catre administratorul cladirii. Potrivit reprezentantilor Primariei Pascani, cladirea este administrata de Spitalul de Urgenta si ei ar trebui sa ia masuri pentru confortul pacientilor.

  De partea cealalta, directorul Costica Panzaru a precizat ca imobilul nu este in administrarea spitalului, ci a Primariei Pascani.
  Asa ca din toate aceste tergiversari, pacientii sunt singurii care au de suferit.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI