More

  Toalete moderne şi săli de clasa renovate la Colegiul Sadoveanu din Paşcani

  Array

  Surprize pentru elevii Colegiului Mihail Sadoveanu din Paşcani. Ei vor începe noul an şcolar în condiţii mult mai bune decât cele de până acum. Pe parcursul vacanţei de vară au avut loc mai multe lucrări de renovare şi investiţii, atât în unele săli de clasa cât şi in toalete. Banii au fost oferiţi de câţiva sponsori, cel mai generos fiind societatea Rompak Paşcani, dar si de la bugetul local.

  De exemplu a fost renovată complet dar şi modernizata baia pentru fete. Proiectul a fost pus la punct de conducerea şcolii,  după standardele întâlnite în şcolile din străinătate şi a fost realizat de societatea Rompak, în urma unei finanţări de peste 10.000 de euro. În vacanţa de iarnă a fost modernizată toaleta pentru băieţi şi urmeaza cea a profesorilor.

  Primăria Paşcani a alocat suma de 20.000 de lei pentru pregătirea Colegiului Sadoveanu de începerea noului an şcolar. Din aceşti bani a fost schimbată tâmplăria de la corpul secundar al şcolii. Directoarea unităţii spune că în scurt timp vor fi finalizate şi lucrările de modernizare a laboratorului de informatică.

  Lucrări de modernizare au avut loc şi în sălile de clasă. Una a fost renovata în totalitate iar în altă urmează să fie adus mobilier şcolar nou, tot cu sprijinul financiar al societăţii Rompak.

  Proiectele  nu se opresc aici. Directoarea colegiului, profesoara Genoveva  Serban, spune că lucrează la un parteneriat cu o şcoală din Republica Moldova prin care vor fi obţinute fondurile necesare pentru schimbarea calculatoarelor din laboratoarele de informatică, cu altele performante.

  De asemenea şcoală a primit toate manualele pentru elevi şi este pregătită pentru începerea noului an şcolar. Festivitatea de deschidere va avea loc luni 11 septembrie la ora 10.30.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet